Hungarian Project Reality Community


Csütörtök, 2024.Szep.19, 10:23:35
Üdvözöllek Vendég | RSS
Nyitólap | W.O.T. magyat topic - Fórum | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
W.O.T. magyat topic
vaktyukDátum: Hétfő, 2011.Máj.30, 10:06:20 | Üzenet # 1
Ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 9
Kitüntetések: 4
Állapot: Offline
irtam oda olvassatok

http://forum.worldoftanks.eu/index.p....y593142


Az üzenetet módosította: vaktyuk - Hétfő, 2011.Máj.30, 14:43:00
 
vaktyukDátum: Hétfő, 2011.Máj.30, 10:08:49 | Üzenet # 2
Ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 9
Kitüntetések: 4
Állapot: Offline
Szevasztok!
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de engem rettenetesen zavar es tehetetlen duhvel tolt el az a tudat, hogy minden csataban mas a penetracio es a sebzes. Lassan rajottem miert is van ez es milyen rendszerben dolgozik. Ha jobban odafigyeltek rajottok Ti is majd.
A mukodese a kovetkezo.
Van egy 50%-os szabaly ami plusz-minusz 5%-ot enged nyerni. Ezt ugy eri el, hogy idonkent, es ebben rendszer is talahato, a penetraciodat es a sebzesedet minimum ertekre allitja a ballance system. Valoszinusitheto, hogy a latotavolsagot es az accuracy-t is elallitjak olyankor, bar erre utalo sejteseim vannak meg csak. Tuzernel pl. nagyon latszik a pontossag piszkalasa.
Az 50%-ot az atlagod, vagy is az osszes csatatdra es az abban elert gyozelmekre ertem, nem egyes tankokra.
Ha megfigyelitek kicsit jobban a csatak menetet, rajottok Ti is majd, hogy ez tenyleg letezik. En abbol vettem eszre, hogy az egyik csataban ugyan azzal a tankkal, ugyan olyan tank ellen ugyan olyan szituacioban joval kevesebb sebzest erek el, mint mikor eppen gyozelmi sorozatban vagyok. Olyankor mikor veszitesz akkor szamszerusitheto is, hisz a lovedek sebzesenek csak a minimumat eri el a sebzes amit elersz, mikor nyersz akkor a maximumat. Figyeld meg, es persze akkor is mikor nyersz. Az atutessel ugyan ez a helyzet. Mikor veszitesz, akkor nem tudod ugyan azt a tankot atutni oldalrol sem amit elotte siman meg elolrol is sikerult.
Ezt persze nem ugy kell erteni, hogy 30 csatat elveszitesz, 30-at megnyersz, ez tul feltuno lenne es a hulye is raebredne a dologra, hanem szepen elosztva.
Azt vettem eszre, hogy atlagot szamol es aranyosan elossza acsata vesztest es nyerest. Tehat ugy, hogy szeriakat nyomsz. Nyeroszeria, olyankor minden sikerul, utana van egy olyan szeria amikor szinte csak a Te ugyessegedre van bizva es van a veszto szeria, amikor szinte alig nyersz csatat. Ez aranyositva kb. ugy nez ki, hogy nyeroszeria az 3:1-hez, a kozepso szeria 1:1(itt jatszik a team fail is jobban), a veszto szeria az pedig 1:3-hoz. A kozepso reszben elert gyozelmek, vagy vesztesegek termeszetesen novelik a ket szelsoseges aranypart.
Az ok amiert ez ki van talalva az az, hogy ugye nem vagyunk egyformak mi emberek sem, de nem egyforma az internet kapcsolat, vagy a gepkiepitese sem. Ezert, hogy azok a jatekosok is fizessenek akik kevesbe jok, vagy internet, esetleg gep elegtelensegben szenvednek, ugy erezzek, hogy nekik is van eselyuk es fizessenek az elorehaladasert.
Az alatt a 6-7ezer csata alatt amit letoltam ebben a jatekban tettem ezeket a megfigyeleseket.
Ami miatt ketsegbe estem az az, hogy ez a rendszer mukodik a klan haborukban is es a tank szadokban is. Tehat az egesz jatekban. Igy hogy jatszon az ember csatakat? Hogy csinaljon taktikakat egyes palyakra?
Az meg hagyjan, de mikor megkerdeztem ezt az angol forumon, akkor valszat nem kaptam, csak annyit, hogy kaptam 5 rot-ot 1 nap es nem irhattam 5 napig a forumra. Meg azt sem kaptam, hogy ezek a kerdesek rosszak vagy ilyen irgum-burgumot, csak egyszeruen nem irhattam a forumra 5 napig.
Persze megertem en, hogy uzletplitika meg ilyenek, de gondoljatok csak bele, mi akik jatszuk ezt a jatekot, es akar fizetunk, akar nem, at vagyunk verve.
Tudom, most az forog a fejetekben, hogy akkor en miert jatszom. A valaszom kovetkezo.
A klan, a tarsasag es amiatt, mert remenykedem abban, hogy elobb-utobb mindenki rajon erre es felemeli a szavat az iranyitott veszteseg es nyeres ellen. En ezt a jatekot szeretnem a tudasomhoz merten jatszani es nem a jatek tulajdonosai zsebenek erzekenysegetol befolyasolva.
 
vaktyukDátum: Hétfő, 2011.Máj.30, 10:09:40 | Üzenet # 3
Ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 9
Kitüntetések: 4
Állapot: Offline
Termeszetesen erre az nem fog rajonni aki meg csak 3-400 csatat jatszott le. Az mindig csak a tarsaira fogja, hogy ok a hulyek es kulonben is az a kocsog arty mit csinalt, meg annak a hulyenek, hogy lehet IS-4-ese dumakkal mergesen valt egy masik tankra. Nem gondol arra, hogy az arty ugyan az aki az elozo csataban kilott 3 tankot es belesebzett meg 4-be, es az az IS-4-es is szetlott 7 tankot 3 csataval ezeleott. De ebben a csataban eselye sem volt, hisz nem tudta atutni a szaros IS-t oldalrol es az 1%-os KV-rol lepattant AP-val, vagy az arty, az a hulye, kilott teljesen osszeszukult celkeresznel is a zold korbol es mikor a masodikat is ellotte akkor csak egyszeru "That was close." jelentest kap es az elert sebzese 2% volt az Ausf B-n.
Na ezek csak hulyezni fognak es osztani az eszt addig amig ra nem jonnek azokra amikre en.
Ezt a hozzaszolast abban a remenyben irtam, hogy vegre nem csak en emelem fel a szavam ezen dolgok ellen, hanem masok is megkerdezik. Ha sok kerdes erkezik, akkor elobb-utobb csak lesz valtozas. Esetleg masok is el kezdik figyelni es rahagyjak. Talan akkor a jatek tulajdonosai is vegre valtoztatnak ezen.
Kerlek Benneteket, hogy ha tenyleg beigazolodni latjatok amiket ide leirtam, akkor tovabbitsatok a tobbi ismeroseiteknek is. Termeszetesen akkor mar meggyozodessel tudjatok ez tenni.
Tisztelettel, vaktyuk[HPRC]
(azert irtam kettoben, mert nem engedte egszerre az egeszet berakni.)
 
bimbillaDátum: Hétfő, 2011.Máj.30, 15:05:45 | Üzenet # 4
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 19
Kitüntetések: 3
Állapot: Offline
nem akartam oda ( wot forumra ) írni neked, te nagyon szépen, viszonylag röviden és tartalmasan összeszedted a gondolataidat.
grat. Pipi a " beszédedhez "

ui.: ahogy nézegettem a reply-ket volt pár ember, akit gondolkozóban ejtettél! smile


"Aki a vizet szereti, dobjátok a folyóba!"
 
mtomcsekDátum: Hétfő, 2011.Máj.30, 20:57:47 | Üzenet # 5
Őrnagy
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 4
Kitüntetések: 1
Állapot: Offline
Pipi ez megér 2 plecsnit !!!


peace
 
vaktyukDátum: Szombat, 2011.Jún.04, 19:33:57 | Üzenet # 6
Ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 9
Kitüntetések: 4
Állapot: Offline
irtam megint oda majd ha lesz kedvetek es idotok, erdemes elolvasni. Nagyon elegedett vagyok magammal smile
 
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright HPRCWOT © 2011
POWERED_BY : MTOMCSEK